HCC zorgt voor grootste computertijdschrift van Nederland

PC Active
Computertijdschrift PC-Active zal onder de vleugels van de vereniging HCC een doorstart maken.

PC-Active ging failliet dankzij de ondergang van het Haarlems Uitgeefbedrijf (HUB). Maar nu is het blad blijkbaar overgenomen door de HCC (Hobby Computer Club), een ruim 30 jaar oude vereniging van computergebruikers. Het blad, dat zes keer per jaar zal verschijnen, is daarmee het grootste computertijdschrift van Nederland en Vlaanderen.

Volgens Arda Gerkens, directeur van HCC, voorziet het blad in hoge mate in de informatiebehoefte van de leden van HCC (vooral 50+ beursbezoekers?): “Ik ben ervan overtuigd dat we met PC-Active een zeer belangrijk element toevoegen aan het lidmaatschap van HCC!” Redacteuren die tot nu toe een belangrijke rol hebben gespeeld bij PC-Active zullen dat blijven doen, het blad zal wel worden uitgebreid met actuele informatie uit en over HCC.

Inmiddels is er gestart met het uitbrengen van een nieuwe editie van PC-Active, dat ook zal worden gestuurd naar de bestaande abonnees van het blad. HCC wil zorgdragen dat aan de verplichtingen voor bestaande PC-Active abonnees wordt voldaan. De verschijningsdatum van de eerstvolgende editie zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden aan zowel abonnees als leden van HCC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *