Headsets Playstations 3 werken niet op Playstation 4

Auteur: , 2 Reacties

Hee Sony, wat zijn dit voor Xbox-praktijken?

Wie voor zijn Playstation 3 een headset met microfoonfunctie gebruikt om CoD-spelers uit te schelden de game-ervaring naar een hoger lever te tillen komt bij de Playstation 4, die in november uitkomt, bedrogen uit. Headsets zoals Sony’s eigen Pulse werken daar niet optimaal op.

Tegen Game Informer zegt Sony dat ze werken aan een update om ze compatibel met de PS4 te krijgen, maar bij de lancering zal dat nog niet het geval zijn. Ook headsets die gebruik maken van USB of bluetooth (iets uit de Astro-serie bijvoorbeeld) wordt op termijn alsnog werkbaar op de nieuwe gameconsole van Sony, maar zijn dat voorlopig niet.

Heb je een headset die gebruik maakt van TOSlink (optische audio)? Dan werkt het geluid wel, maar doet alleen de chatfunctie via de microfoon het voorlopig niet. Totdat Sony hier een fix voor heeft geregeld. Wanner dat is kan het bedrijf nog niet zeggen.2 reacties

Gelukkig, en hopelijk zorgt dit ervoor dat niemand meer gebruik maakt van de ingebouwde voice chat mogelijkheden. Wat kan ik me daar bij GTA enorm aan ergeren!
want moet wat zijn in de eerste zin van je verslag

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).