Heb jij 100.000 dollar over voor een onbruikbare iPhone 6?

Vrouw krijgt perongeluk prototype iphone 6Stel je voor: je bestelt de iPhone 6 en krijgt vervolgens een prototype op je deurmat. Het overkwam een Amerikaanse vrouw en in plaats van de telefoon terug te sturen, probeert ze er via Ebay een slaatje uit te slaan.

Dat lijkt haar goed te lukken, aangezien het hoogste bod op dit moment 95.000 dollar bedraagt. De Amerikaanse provider Verizon zou haar de telefoon toegestuurd hebben. De vrouw verlengde namelijk haar contract en wilde er graag de iPhone 6 bij. Het prototype is bijna niet te onderscheiden van het uiteindelijke model, behalve dan dat de lightning-poort rood is. Ook moet de vrouw het zonder een productcertificaat doen.

Bieders moeten er wel rekening mee houden dat de telefoon in de ontwikkelaarsmodus draait en dus niet werkt met iOS 8. Daarnaast is op foto’s te zien dat er een aantal onbekende applicaties op staan. Hierdoor is het waarschijnlijk mogelijk om bij een diepere laag van het besturingssysteem te komen. Of de telefoon ook echt gebruiksklaar is, is nog maar de vraag.

Mocht je mee willen bieden, dan kan dat overigens hier.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *