Hebben: LittleBits Gadget & Gizmo kit

Vroeoeoem
Knutselen met technologische friemeltjes, dat is toch de droom van elke man/jongen/vader/zoon? Gewoon klungelen totdat het werkt.

LittleBits is een maker van een soort extratechnisch lego. Maar voorheen was het dan ook wel zo technisch dat het eigenlijk alleen geschikt was voor professionele nerds. Nu is er de Gadget & Gizmo Kit, die wat beter geschikt is voor de betere vader/zoon-tijd. Of gewoon voor de wat minder gevorderde nerd.

Met de kit kan je in ieder geval twaalf verschillende gave dingen prutsen. Denk dan aan een onmisbaar accessoire als een bellenblaasmachine. Wie wil dat nou niet? Of een afstandsbestuurbare tekenmachine. Dan hoef je in ieder geval niet meer de pen vast te houden.

Naast die lollige dingen is de LittleBits voornamelijk bedoeld voor “prototyping” dus het testen van je idee, voordat je er een duur productiemodel gaat maken. Kinderen kunnen daar al mee kennismaken met de nieuwe kit. Het werkt echt als een soort lego. Je hebt een basisblokje waar je een van de vijftien electronische modules aan kunt klikken en zo een werkend model kunt maken.

Kost dat? Voor $199 sturen ze een kit naar je toe.

[gv data=”qyxTjOS5a-U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *