Hebben: draadloze speakers en koptelefoons van Philips

Philips koptelefoon
Naast de nieuwe, app-gestuurde lampen blijft Philips ook innoveren op het gebied van audio. Gisteren presenteerde het bedrijf tijdens zijn IFA-presentatie een nieuwe lijn draadloze koptelefoons en speakers.

SHB5900

De draadloze in-ear koptelefoon SHB5900 is voorzien van MusicChain-technologie, die het mogelijk maakt om via Bluetooth maximaal twee sets koptelefoons aan een enkel device te koppelen. Ook handig: de batterij is geïntegreerd in de kabel. Deze maand zal hij hier op de markt komen voor een adviesprijs van 99,99.

TX2B

De TX2TB is een andere draadloze koptelefoon die claimt over superieure ingebouwde noise-isolatie te beschikken. Deze zijn ook voorzien van MusicChain en beschikken daarnaast over NFC, zodat je ze gemakkelijk kunt koppelen. Deze zullen ook deze maand verkrijgbaar zijn en wel voor een prijs van 119,99.

ActionFit

De ActionFit sports-headphones zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens de training. Zij zijn zowel waterdicht als zweet-resistent. De kabels zijn versterkt met Kevlar, wat de duurzaamheid ten goede komt, en ook deze koptelefoon is voorzien van NFC. Verder zijn ze voorzien van een speciale magnetische beugel, die er voor zorgt dat ze ook bij flink bewegen goed op hun plek blijven zitten. De batterij gaat 5,5 uur mee.

Nieuwe lijn Bluetooth-speakers

Maar liefst drie nieuwe Bluetooth-speaker-modellen brengt Philips komende herfst op de markt. De BT6600 is waterbestendig en de batterij kan 12 uur mee na een enkele keer opladen. De BT3600 en BT2600 zijn niet waterdicht en de batterij gaat minder lang mee. De adviesprijzen zijn respectievelijk 159, 79 en 59 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *