Hebben: nieuwe draadloze speakers van Samsung

Samsung Speakers
In een persbericht laat Samsung weten op IF 2015 een nieuwe lijn 360-graden draadloze speakers te presenteren.

De nieuwe speakers uit de Wireless-Audio-lijn van Samsung luisteren naar de namen R1, R3, en R5. De bijbehorende Multiroom-app, waarmee de speakers te bedienen zijn via smartphone, tablet of smartwatch, is voor de nieuwe speakers verbeterd. Met de app kun je nu ook gemakkelijk playlists maken. Streamen is ook mogelijk: Samsung is hiervoor een samenwerking aangegaan met streamingservice Qobuz.

In het persbericht, dat uiteraard bol staat van de ronkende aanprijzingen, staat te lezen:

“Met de uitbreiding op onze serie Wireless Audio speakers zetten we in alle opzichten een stap vooruit. Een nieuwe hoogkwalitatieve geluidservaring combineren wij met een verbeterd ontwerp en vernieuwde interface voor een meer intuïtieve gebruikerservaring. Met de R5, R3 en R1 speakers verstevigt Samsung zijn positie als wereldmarktleider in home audio”

De speakers zijn te bedienen via een swipe of een lichte aanraking op de bovenkant. Zo regel je het volume, selecteer je muziekbronnen en zet je de muziek op play of pauze. Ze komen in het laatste kwartaal van 2015 beschikbaar en hebben verkoopadviesprijzen die variëren van € 199,- tot € 399,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *