Hebben! Nieuwe gametriggers voor je smartphone

Hebben! Nieuwe gametriggers voor je smartphone

Hebben! Nieuwe gametriggers voor je smartphone

OnePlus heeft gametriggers naar buiten gebracht die er erg goed uit zien en die ook op jouw smartphone passen.

De CEO van OnePlus Peter Lau gooide deze week enkele foto’s van nieuwe gametriggers op Twitter. De foto’s zien er supergoed uit en het beste eraan is dat ze ook op andere smartphones passen dan die van OnePlus zelf. Laat maar komen!

OnePlus Gametriggers voor je smartphone

In India zijn de gametriggers van OnePlus online beschikbaar. Ze moeten in het land ongeveer 1099 roepie kosten, wat ongeveer neerkomt op 12 euro. Dat is niet heel duur, in Europa zullen ze ongetwijfeld meer gaan kosten. OnePlus heeft aangegeven dat de gametriggers wereldwijd zullen worden vrijgegeven, maar het bedrijf geeft verder geen toelichting op de prijs of wanneer ze komen.

De triggers plaats je langs de rand van je smartphone. Dit kan op elke Android of iOS- telefoon, zolang ze maar minder dan 11.5 mm dik zijn. Verstandig is om een hoesje om je apparaat te hebben. Deze triggers zijn een uitkomst voor ons gamers die het vervelend vinden om via het beeldscherm te gamen. Nu kan je met deze triggers meer op een controllerachtige manier je meest favoriete spelletjes spelen op je smartphone.

Beter gamen

De triggers lijken slechts één schouderknop te hebben met een Omron- schakelaar. Lau zegt daarover dat ze ‘aangenaam’ klikken. De productpagina van de gametriggers laat zien dat ze uitwisselbaar zijn en kunnen op elke manier op je smartphone geplaatst worden. Het lijkt dat OnePlus goud in handen heeft, als ze deze triggers wereldwijd gaan verkopen. Als ze een beetje prijsvriendelijk zijn zullen ze als warme broodjes over de toonbank gaan, steeds meer mensen gamen namelijk op hun smartphone en dit is een goede accessoire. Door de triggers te plaatsen verlies je wel een beetje van je zicht op je beeldscherm, maar we denken dat veel mensen dat acceptabel vinden.

Eén reactie

  1. Maar concurrenten bieden ook heel fijne opties voor pak em beet onder $5,- en Aliexpress is erg goed ingeburgerd ondertussen. Dus we zien het wel 😛 mij te duur in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *