Heeft Apple stiekem de iPhone 6 Plus versterkt?

Auteur: , 4 Reacties
iPhone-6-plus-versterkt

Bendgate is Apple niet onopgemerkt voorbij gegaan. De iPhone 6 Plus-modellen die nu in de winkel liggen zouden anders zijn dan die bij de lancering.

Apple heeft (nog?) niet officieel bekendgemaakt dat ze de iPhone 6 Plus verstevigd hebben, maar daar heeft deze Redditgebruiker geen boodschap aan. Hij is ervan overtuigd dat de iPhone 6 die hij onlangs kocht anders is dan die van zijn vrouw, die hem op de dag van de lancering kocht.

Minder hol
Volgens hem is het nieuwe model niet zo glad en zacht, en klinkt zijn model ‘voller’ als je er op tikt. De telefoon van zijn vrouw klinkt op haar beurt eerder hol. Dit zou er op kunnen wijzen dat Apple inderdaad het materiaal versterkt heeft.

Dit is niet het enige bewijs dat deze fanatieke bron gevonden heeft. Na deze ontdekking besloot hij de twee telefoons onder een microscoop met elkaar te vergelijken. Hierdoor ontdekte hij een roodgekleurd object dat onder de volumeknop zit. Dit dunne plaatje zou voor extra stevigheid zorgen, omdat op die plek vaak de buiging ontstaat.

Op de weegschaal
Om het bewijs sluitend te maken, legde hij zijn iPhone 6 Plus en die van zijn vrouw op een weegschaal. Wat bleek: zijn nieuwe 6 Plus woog 21 gram meer, al kan dit ook te maken hebben met het feit dat hij een 128GB model heeft en zijn vrouw een 16GB. Is het einde van #bendgate in zicht?4 reacties

Een nieuw Apple onderwerp. Go frietjemet !
@lariekoek: Kan wel eens eindelijk positief zijn, Apple geeft toe aan één van hun fouten. Daarnaast weer een goed argument in een discussie met die-hard fanboys, al loop ik er zelf voor weg omdat je dan binnen 5 seconden voor ‘hater’wordt uitgemaakt. Feiten zijn feiten, punt uit.
21 gram meergewicht juist omwille van het geheugen, is onmogelijk…
@SimonMc: wanneer je 112GB aan zwaar-metaal extra op je telefoon zet kan ik me er iets bij voorstellen.. ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).