Heeft James Franco echt geprobeerd een minderjarig meisje te versieren via Instagram?

Franco (35) en Lucy (17)
Zoiets verwacht je van werkloze creeps die de hele dag op internet rondhangen, niet van een gevierd Hollywoodacteur als Franco.

Er is ophef ontstaan over een Instagram-chatsessie tussen James Franco (35) en een 17-jarig meisje uit Schotland. Deze Lucy stond buiten een Broadway-theater te wachten op Franco nadat ze zijn show Of Mice and Men had gezien. Toen Franco passeerde schoot ze een video met haar telefoon, waarin de acteur zegt dat ze hem moet taggen op Instagram. Hieronder een mirror, de video die Lucy op Instagram postte is inmiddels verwijderd.

[gv data=”TL42KTHT7jU”][/gv]

Na het taggen van Franco nam hij eens flink de tijd om Lucy – nog maar een paar maanden verwijderd van volwassenheid en met haar moeder in New York voor haar verjaardag- in te palmen. Hieronder de screenshots van het gesprek die werden geplaatst op Imgur (inmiddels verwijderd). Creepy Franco is creepy, met vragen als ‘heb je een vriend, waar woon je, hoe oud ben je?’



Hierna verplaatste het gesprek van Instagram naar iMessage, en werd Franco nog iets directer. Of hij even een hotelkamers moest regelen. Toen de 17-jarige Schot om fotobewijs vroeg leverde hij dat prompt. Tot twee keer toe.


Het verhaal werd al snel opgepikt in de Amerikaanse media. Niet heel gek, maar nadat Gawker erover berichtte ging het Instagram-account van Lucy offline, werden de screenshots van Imgur verwijderd en postte Franco deze ietwat vreemde tweet met een linkje naar een inmiddels verwijderde Instagram-foto (mirror).

Nu wil het ’toeval’ dat Franco binnenkort te zien is in de film Palo Alto. Daarin speelt hij een leraar die verliefd wordt op een minderjarig meisje. En niet geheel toevallig kwam de trailer voor Palo Alto uit op dezelfde dag als het Instagram-gesprek plaatsvond. Kijk dus niet verbaasd op als dit de moeder alle guerrillamarketingsstunts blijkt te zijn. In dat geval: thumbs up! Zo niet: bah, Franco, bah.

[gv data=”sjosuxDnJLg”][/gv]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *