Helaas, de Motorola Moto360 is al uitverkocht

Helaas, de Motorola Moto360 is al uitverkocht
Dat ging snel…

De Motorola kon op de IFA in Berlijn op veel belangstelling rekenen, en dat verbaast ons eigenlijk niet. Het is de enige smartwatch die er niƩt uitziet als een smartwatch, maar op een reguliere horloge lijkt. Laat dat nou net de ultieme voorwaarde voor een succesvolle smartwatch zijn.

De Motorola Moto360 ging gisteren in de verkoop en kon online voor $249 worden besteld. Of dit massaal is gebeurd, of dat de voorraad te beperkt was weten we niet, maar wie nu naar de productpagina gaat krijgt een out of stock-melding te zien. Op Twitter zegt Motorola dat de beschikbaarheid nog geruime tijd erg gelimiteerd zal zijn.

Of dit ook invloed heeft op de Nederlandse introductie, die voor november staat gepland, is nog niet bekend.

Moto360 in het kort.

De Moto360 draait op Android Wear en beschikt over een waterdichte RVS-behuizing. De processor is afkomstig van Texas Instruments en wordt ondersteund door 512MB werkgeheugen. Het bijna-ronde display meet 1,5 inch en kent een resolutie van 320 bij 290 pixels. De Moto360 beschikt over een hartslagmeter, stappenteller en bluetooth 4.0. De Moto360 kan, nee, moet draadloos worden opgeladen in een dock.

Nu de eerst reviews van de Moto360 verschijnen is er ook Ć©Ć©n groot nadeel van de stijlvolle smartwatch aan het licht gekomen. De accu, waarvan Motorola claimt dat ‘ie een dag mee moet gaan, geeft er na 12 uur al de brui aan. Bij intensief gebruik is de 320 mAh-accu nog sneller leeg, aldus The Verge. Een dealbreaker?

[lg_folder folder=”Motorola/0_gelekt/Moto_360/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Ik had eergisteren een mail ontvangen voor de presale van Motorola. Toen ik m’n adres wou invoeren kon ik geen ander land dan USA kiezen…

    Ik had vervolgens contact opgenomen met Motorola dat ik graag eentje naar Nederland zou willen laten verzenden verschepen. De customer care van Moto is zƩƩr snel waarvoor een dikke pluim. Echter was het in dat half uurtje dat ze hadden rechtgezet alweer uitverkocht. Als troost toch een Google Play Store waardebon gekregen.

    Mijn teleurstelling was groot, zƩƩr groot. Maar Motorola is wel een tof bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *