Help: Finito voor TorrentHound

Torrenthound stopt er mee
Downloaden wordt weer een stuk lastiger…

Het lijkt erop dat het downloaden met bittorrents z’n langste tijd heeft gehad. Ook TorrentHound stopt er mee. Met het verdwijnen van TorrentHound zijn er in relatief korte periode drie grote torrentsites gekapt. KickassTorrents legde het bijltje erbij neer in juli, terwijl Torrentz in augustus stopte.

TorrentHound trok weliswaar vele miljoenen bezoekers per maand, maar kon nooit tippen aan sites als The Pirate Bay of KickassTorrents.

Torrenthound is opgericht in 2007. Gisteren stuurden de mannen van TorrentHound een ultrakort mailtje naar de website Torrentfreak.com met de boodschap ‘Finito’.

Wat de precieze reden is voor de opheffing, is dus niet bekend. Maar dat de torrentsites onder een vergrootglas liggen bij voornamelijk de Amerikaanse justitie is een feit. Waarschijnlijk werd de hete adem van justitie ook TorrentHound te veel. En tegenover Torrentfreak zegt Torrenthound dat ‘het dalende verkeer in combinatie met oplopende rekeningen en het gedoe met justitie het allemaal niet de hoofdpijn meer waard was.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *