Herboren Nokia nu al koning van Android updates

Nokia updates
Beloftes daadwerkelijk inlossen? Nokia doet het gewoon.

Het heeft even geduurd, maar Nokia is onder leiding van HMD Global toch echt terug op de smartphonemarkt. Op dit moment moeten we het nog doen met de low- en midrange toestellen, terwijl we de echte toppers aan het eind van dit jaar verwachten. Toch neemt Nokia geen halve maatregelen met de huidige smartphones en brengt het updates uit alsof haar leven ervan afhangt.

De tech-gigant is namelijk nu al begonnen met het uitrollen van haar maandelijkse beveiligingsupdate voor de Nokia 6. Sneller dan iedereen welteverstaan, inclusief Google zelf met haar Pixel-toestellen. De update van 150MB zorgt ervoor dat gebruikers weer op en top beveiligd zijn tegen kwaadaardigheden van buitenaf.

Het is een welkome verandering om te zien dat er ook bedrijven zijn die wel hun beloftes inlossen. Er is de laatste tijd erg veel gedoe rondom het updateproces en de garantie van updates voor smartphones, met OnePlus als meest duidelijke voorbeeld.

Nokia doorbreekt echter deze negatieve reeks en het heeft er alle schijn van dat de tech-gigant blijft doorgaan met het pushen van maandelijkse updates. Mocht het bedrijf zelfs zo gek zijn om ook na de gebruikelijke updategarantie van 2 jaar smartphones te blijven voorzien van updates, voorspellen wij een gouden toekomst voor het herboren merk.

Eén reactie

  1. Niemand geeft echt meer om Nokia … Dit soort beloftes boeien de meesten weinig.
    Er is genoeg op de markt voor ieder budget en het enige dat Nokia kan bieden is een andere naam (Nokia) en een belofte vwb security updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *