HERE Drive+ nu voor alle Windows Phone 8-toestellen

HERE Drive+
Voorheen was de navigatieapplicatie alleen beschikbaar voor bepaalde Nokia Lumia-toestellen. HERE wordt nu ook verkrijgbaar voor alle Windows Phone 8-gebruikers.

HERE, het bedrijf dat onderdeel is van Nokia, ontwikkelt al enige tijd kaarten voor verschillende GPS-navigatiesystemen. Met Drive+ brengt de navigatieproducent deze kaarten nu ook naar alle Windows Phone 8-toestellen. De applicatie heeft toegang tot kaarten over de hele wereld, kan spraakgestuurd navigeren en werkt ook offline. Ideaal, want ook zonder internetverbinding kan je dan je bestemming bereiken.

Naast uitbreiding naar Windows Phone 8-toestellen krijgt de navigatieapp ook een aantal andere updates. Zo wordt onder andere My Commute in de kaartdiensten geïntegreerd. Deze feature onthoudt het dagelijkse rijgedrag en geeft vervolgens persoonlijk advies op basis van de actuele verkeerssituatie.

HERE Drive+ zal voor komende dagen wereldwijd verkrijgbaar zijn in de Windows Phone Store en moet 34,99 euro gaan kosten. Voor Lumia-gebruikers is de applicatie gratis te downloaden voor navigatie in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *