Het bestaat: horloge met ingebouwde alcoholtester

Tokyoflash Kisai Intoxicated
Blaastesters meenemen naar de kroeg om je alcohollevel te checken, nee, dat doet simpelweg bijna niemand. Op die ene wijsneus na met zo’n niet-werkend blaasprul aan zijn sleutelhanger. Het Japanse Tokyoflash komt met een oplossing: een horloge met een ingebouwde blaastestfunctie.

De Tokyoflash Kisai Intoxicated is een LCD-horloge van roestvrijstaal met aan de rechter zijkant een opening om je alcoholadem naar binnen te laten gaan. Na een druk op de knop met het wijnglas-icoon kun je losgaan op de mondopening en geeft het scherm aan hoe ver je heen bent. Groen is goed, Geel is aangeschoten, rood is compleet de weg kwijt.

Tokyoflash Kisai Intoxicated

De Kisai Intoxicated heeft ook een minispel aan boord om je reflexen te testen, als je er al de nodige achter de kiezen hebt. Of de ademanalyse ook accuraat werkt? Ga er niet vanuit, het is toch vooral de gimmick-factor die dit polsklokje leuk maakt.

Prijs: een alleszins meevallende 99 dollar.
[gv data=”p1y7xSdbSTA”][/gv]

[lg_folder folder=”Horloges/Tokyoflash_Kisai_Intoxicated/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Heb zelf een horloge van tokyo flash. mooie dingen maar duur in onderhoud en kwalitatief niet altijd even sterk. Special occasion watch. Dit model dus helemaal! 🙂

  2. Als je moet blazen houd dat in dat je gedronken hebt en sowieso niet meer achter het stuur moet kruipen, ongeacht de toegestane grens. Gezond verstand noemen ze dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *