Het bestaat! Tinder voor rijke mensen

Het bestaat: Tinder voor rijken
Wie graag met zijn of haar rijkdom te koop loopt, en het liefst louter date met mensen van gelijke statuur, kan zijn lol op met LUXY. Een dating-app die wordt omschreven als ‘Tinder, maar dan zonder arme en onaantrekkelijke mensen.’

De in Silicon Valley gevestigde makers van LUXY hebben een kloon van Tinder gemaakt. Er zijn veel overeenkomsten. Je logt namelijk in via Facebook, selecteert wat hobby’s, uploadt een aantal foto’s, en vervolgens is het swipen geblazen. Op zoek naar een connectie. Alleen steekt het bij LUXY iets anders in elkaar. Je wordt namelijk ook verzocht om je jaarinkomen – dat bij LUXY-gebruikers gemiddeld op 200 duizend dollar per jaar zit – in te vullen en te kiezen uit je favoriete luxemerken. Denk aan Louis Vuitton, Mercedes, Gucci, Bentley en Cartier.

LUXY-gebruikers worden verzocht om geregeld foto’s van hun rijkemensenbestaan te delen, iets dat je naar keuze meteen kan doorplaatsen naar Facebook, begeleidt door de hashtag #luxurymoment. Wie niet kan aantonen dat er in geld wordt gezwommen, wordt zonder pardon van de app gegooid. Of dat ook echt een waterdicht systeem is valt te betwijfelen.

Enfin, mocht je je graag in een online omgeving bevinden waar het plebs algoritmisch worden geëlimineerd, dan kun je de app gratis downloaden in de App Store en Google Play. De CEO van LUXY, die zich alleen kenbaar maakt onder de naam Tim T, zegt dat de app momenteel 3.000 gebruikers hebt. De kans op een succesvolle match is dus niet meteen heel groot.

[lg_folder folder=”0_Apps/LUXY/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *