Het beste van de Tokyo Game Show: dit mag je niet missen

Foto: beursbezoekers steken hun hoofd in megaboobs om Oneechanbara te kunnen spelen
Van donderdag tot en met zondag werd in de Japanse hoofdstad één van de grootste gameshow van het jaar gehouden. in tegenstelling tot E3 en Gamescom worden er minder games voor de westerse markt aangekondigd, wat logisch is, maar nog steeds zijn er een aantal interessante aankondigingen gedaan. Wat dacht je van de nieuwe Metal Gear Solid? We hebben de tofste trailers voor je verzameld in één handig overzicht.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
[gv data=”HUKoMjUIwyw”][/gv]
Hier kijken we het meest naar uit. Ontwikkelaar Kojima Productions heeft Metal Gear Solid V: The Phantom Pain aangekondigd in Tokio. Om meteen maar in de stemming te komen hebben we hierboven een video met 20 minuten aan gameplay gezet.

Final Fantasy 15
[gv data=”fnDxg2afpCE”][/gv]
Square Enix heeft de trailer vrijgegeven van Final Fantasy XV, dat uitkomt voor de Xbox One en PlayStation 4. Wat opvalt is dat de personages een stuk realistischer zijn weergegeven.

Dragon Ball Xenoverse
[gv data=”rmxBlnPMyBk”][/gv]
Bandai Namo heeft op de Tokyo Game Show een trailer van Dragon Ball Xenoverse vrijgegeven waarin te zien is dat de geschiedenis van Dragon Ball op het spel staat. Goku, Gohan, Cell en Vegeta maken ook hun opwachting.

The Evil Within
[gv data=”4jII-Xg34-I”][/gv]
Bethesda liet de trailer van The Evil Within zien. Survival horror gameplay van een lekker niveautje. De game komt uit op 14 oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deep Down
[gv data=”o6eKPwv_LY4″][/gv]
Geen primeur op de Tokyo Game Show, maar wel een nieuwe Deep Down-trailer van ontwikkelaar Capcom. Waarschijnlijk om ons nog even warm te houden, aangezien de lanceerdatum is uitgesteld. Zullen we hem nog te zien krijgen in 2015?

Bloodborne
[gv data=”_5o8jwqKsDE”][/gv]
Bloodborne, het nieuwste spel van studio From Software, is te zien in een nieuwe trailer waarin de duistere sfeer goed naar voren komt. Dark Souls was al duister, in Bloodborne wordt het helemaal grimmig.

Yakuza 0
[gv data=”ka9FuX47_N8″][/gv]
Een maffiagame, maar dan op z’n Japans. Vandaar dat SEGA de trailer in Tokio liet debuteren.

Silent Hills
[gv data=”gY91vV0rWr4″][/gv]
Konami toont op de Tokyo Game Show nieuwe beelden van Silent Hills. De horrorgame van regisseur Hideo Kojima waarin Norman Reedus (The Walking Dead) de hoofdrol vertolkt.

Resident Evil Revelations 2
[gv data=”X_7WaFvqSeU”][/gv]
Er was al een teaser van Resident Evil Revelations 2, op de Tokyo Game Show is deze aangevuld met een conceptteaser.

Bayonetta 2
[gv data=”fwY-wLOkeaA”][/gv]
Deel 1 is altijd een ondergeschoven kindje gebleven, maar eigenlijk volledig onterecht. De gevechten zijn absurd en ook deel 2 lijkt weer een spektakel te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *