Het bewijs dat er een irisscanner naar de iPhone 8 komt

iPhone
Busted!

Over het nieuwe aanstaande topmodel van Apple is al het een ander bekend. Op basis van geruchten zijn er diverse artikelen geschreven. Sommige geruchten zijn zo waterdicht dat je bijna zeker weet dat deze zaken eraan zit te komen. Het gaat hier om een irisscanner en het randloze design..

Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith deelde dit nieuwtje middels een tweet. Tijdens het uitpluizen van de code van de nieuwe Apple HomePod kwam de ontwikkelaar iets tegen. Uit de code kon hij opmaken dat het nieuwe vlaggenschip een irisscanner gaat krijgen. Het zal met de iPhone 8 mogelijk worden om het toestel te ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

Een andere iOS-ontwikkelaar kwam een plaatje tegen in de code. Het plaatje lijkt een voorbode van de iPhone 8 en lijkt op eerdere concepten. Je ziet een randloze smartphone met alleen bovenin een kleine rand, vermoedelijk voor de frontcamera en speaker.

We naderen de laatste fase voor de onthulling van de iPhone. Nog ruim een maand geduld en dan presenteert Apple de nieuwe iPhone(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *