Het champagne-machinegeweer is uitgevonden [video]

Auteur: , Geen reacties
Champagne gun

Logisch natuurlijk dat deze technologische doorbraak juist uit zonnige party-stad Miami komt.

Jeremy Touitou is naar eigen zeggen de eerste persoon ter wereld die het mogelijk maakt bubbels te spuiten uit een volautomatische gun. Zijn uitvinding is te koop voor een schamele $459 – maar daadwerkelijk gebruik zal al snel flink in de papieren gaan lopen natuurlijk.

Touitou verdient al tijden zijn geld met dit soort ongein. Vijf jaar terug maakte hij naam met King of Sparklers, dat een soort vuurwerk maakt dat je aan een fles bubbels kunt bevestigen om aan de andere nachtclubbezoekers duidelijk te maken dat je een treurige patser met slechte smaak baas bent. Volgens Touitou zouden zijn klanten hem vertellen dat de Sparklers voor een verkoopstijging van 30% zorgen. Harde cijfers zijn er natuurlijk niet – het zal wel geklets zijn, maar vast staat dat Jeremy tamelijk gerenommeerde klanten heeft met zijn sparklers, waaronder Club Liv, één van de bekendste stripclubs van de V.S.

En nu is er dus de volgende stap in de alcoholische pats-evolutie met het champagne-machinegeweer. Het kan niet anders of Diddy en Birdman hebben er alvast een paar dozijn van besteld.

De gun werkt als volgt: stop er een magnum in (want kom op, als je peperdure alcohol in het rond gaat spuiten doe je dat niet met een lullig flesje – bovendien raken de clubs die flessen het moeilijkst kwijt), schudden, trekker overhalen, en een slordige 45 seconden lang spuit je de Moet tot wel zeven meter ver. Benieuwd wanneer het eerste VIP-lounge gevecht veroorzaakt door een slecht gemikte straal zal uitbreken.

Bekijk de spot:Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).