Het internet reageert briljant op de gebogen iPhone 6 Plus

Het internet reageert briljant op de gebogen iPhone 6 Plus
Oef. Zwaar weekje voor Apple. Niet alleen moesten ze de software-update voor iOS8 weer intrekken, kopers van de iPhone 6 Plus klagen ook nog eens dat het toestel niet elke broekzak overleeft. Er zijn al diverse toestellen kromgetrokken. Voer voor meme’s!

Wat blijkt: als je de 5,5 inch iPhone 6 Plus van aluminium te lang in de zakken van je te strakke skinny jeans laat zitten, dan kan je hem er wel eens krom uithalen. Het is al diverse iPhone-bezitters overkomen. YouTube-kanaal Unbox Therapy besloot daarop de proef op de som te nemen en een iPhone 6 Plus met de duimen te buigen. Dat lijkt relatief eenvoudig te gaan, waarbij opgemerkt wordt dat het zwakke punt van de telefoon bij de volumeknoppen zit.

Apple heeft nog niet gereageerd op #bendgate, maar het internet heeft zijn werk alvast gedaan: de draak steken met Apple’s malheur. Hier een verzameling van de beste bend meme’s op Twitter, met onderaan een bonusvideo.

UPDATE: Apple zegt dat de buigingen (bij normaal gebruik) ‘zeer zeldzaam’ zijn.

iPhone 6 Plus buigen
iPhone 6 Plus buigen

[gv data=”VVO_aleen6E”][/gv]

31 reacties

 1. Jammer. Was ooit (iPhone 4) Apple fan, mooie producten die met mooie materialen gebouwd werden en ook nog goed werkten. Helaas was het vanaf de iPhone 5c een beetje over. Geen kwaliteit maar kwantiteit, meerdere modellen. Apple’s charme was juist dat ze één model hadden zodat je weet wat je af en aan bent en niet bang hoeft te zijn dat er volgende week een nieuw beter model bijkomt of het ineens voor de helft van de prijs in de schappen ligt.
  Nu is het niet meer innoverend (groter scherm is niet echt iets nieuws), geen hoge kwaliteit, geen geweldig design (eerder 13 in een dozijn) en qua specs ook niet bijzonder ofzo.

  Nu maar eens kijken voor een alternatief om mijn ‘gouwe ouwe’ 4 te vervangen, zal iig geen 6 worden.

 2. Tja, groter formaat hè. Dat past niet meer zo makkelijk in de broekzak. had zelf eerst een HTC One X, maar dat ding ging altijd horizontaal, wat rete irritant was. gelukkig was die van polycarbonaat. Nu dus de 5s sinds een half jaar. Een verademing qua formaat; het past tenminste fatsoenlijk in de zakken zonder hinderlijk te zijn.

  Trouwens, alleen een idioot doet z’n telefoon (vooral vanaf 5″) in z’n kontzak.

 3. Squaretrade, een bedrijf dat verlengde garanties voor elektronica verkoopt, heeft de nieuwe iPhones ook uitvoerig getest en komt tot een heel andere conclusie. De iPhone 6 die zij aan een reeks duurzaamheidstests hebben onderwerpen, scoort uitzonderlijk goed op hun ‘breakability index’. Meer nog: volgens hen is de iPhone 6 Plus ‘de meest duurzame smartphone met een scherm groter dan 5 inch’.

  *bron: http://www.standaard.be/cnt/dmf20140924_01285146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *