Het is officieel: Google Pixel 4 vervroegd onthuld

google-pixel-4-2-officieel
Google stuurt foto en details de wereld in na lekken over het model.

Vaak worden lekken bewust door smartphonemakers gebruikt om wat publiciteit te genereren voor hun nieuwste telefoon. Bij Google lag dit klaarblijkelijk anders. Toen de geruchten over de Google Pixel 4 sterk toenamen heeft Google een foto vrijgegeven en daarmee de komst van Google Pixel 4 onthuld.

We zien op de foto alleen de achterkant van de Google Pixel 4, maar kunnen daar toch een en ander uit afleiden. Zo zien we dezelfde aparte vierkante camera-opstelling die Apple ook lijkt te gaan gebruiken voor de iPhone xR2. Verder geeft de foto weinig details prijs, maar in de Twitter-feet onder de foto’s reageert het ontwikkelteam van Google actief op de posts en de eigenschappen waarvan gebruikers gokken dat deze erin zit.

Op basis van deze reacties kunnen we verwachten dat er in totaal 5 camera’s ingebouwd worden, waarvan een dual camera aan de achterzijde en een selfiecamera aan de voorzijde. De andere twee zouden dan specifieke (groothoek en diepte?) lenzen moeten zijn.

google-pixel-4

Ook lijkt het toestel voorzien te worden van in-screen vingerafdruksensor. Het team laat niets los over de technische specificaties, maar aan de suggestieve antwoorden kunnen we zien dat men ervan overtuigd is dat ze ons positief zullen verbazen.

Of dat zo is moeten we nog even afwachten. De Google Pixel 4 wordt namelijk (pas) in oktober 2019 gepresenteerd.

Overigens valt op dat er op de Tweet redelijk veel gereageerd wordt door mensen die problemen hebben met de Google Pixel 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *