Het is zover: de PS4 krijgt een muis én een toetsenbord

PS4 krijgt speciaal toetsenbord voor games
Je hoort het regelmatig: echte shooterfans gamen op een PC, want preciezer dan een muis en toetsenbord wordt de besturing niet. Dat argument is binnenkort definitief verleden tijd.

Hori komt namelijk met de Tactical Assault Commander 4, een toetsenbord en muis speciaal voor de PlayStation 4. Je krijgt geen volwaardig toetsenbord, maar alleen de toetsen die je nodig hebt om games te kunnen spelen. De WASD-toetsen nemen bijvoorbeeld de functie van de linker analoge stick over, terwijl de muis functioneert als rechter analoge stick.

Ook de overige DualShock-knoppen hebben een plekje gekregen op het PS4-toetsenbord, zodat je alle games naar behoren kunt spelen. Daarnaast kun je ook zelf een aantal toetsen programmeren, zodat je je personage bijvoorbeeld sneller of langzamer kunt laten lopen.

De Tactical Assault Commander 4 verschijnt in oktober, net voor de grote First Person Shooters verschijnen. Houd er rekening mee dat je er zo’n 130 dollar voor zult moeten betalen, want de combinatie is behoorlijk prijzig. Wij vragen zich dan ook af wie er zoveel geld aan de set zou willen spenderen… Je maakt immers niet voor niets de keuze voor een PS4.

2 reacties

  1. Op zich leuk en aardig, maar als je met een muis en toetsenbord wil spelen moet je je centen gewoon investeren in een PC in plaats van console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *