Het is zover: Xiaomi kondigt Poco F2 aan in teaser

Poco deelt op hun officiële Twitter pagina een dankwoord aan alle fans, inclusief een concrete aankondiging van de langverwachte F2 (teaser).

De Pocophone F1 kwam als een donderslag bij kraakheldere hemel en was net zo snel weer verdwenen. Het toestel van het Xiaomi submerk kreeg een cultstatus. Later probeerde het merk het met allerlei spin-offs en omgebouwde Xiaomi toestellen. Een echte opvolger bleef daarentegen uit… Tot vandaag. Poco en Xiaomi kondigen namelijk in een 2020 dankwoord officieel de Poco F2 aan met een sluwe teaser.

Poco F2 teaser

Rond de jaarwisseling deelt het Indiase Twitter-account van Poco een mooie video. Daarin bedankt het dochterbedrijf van Xiaomi alle gebruikers voor een mooi 2020. Dat is een understatement, gezien het Chinese merk absurde cijfers behaalt met hun relatief goedkope smartphones.

Aan het einde van de video verstopt Poco daarentegen iets heel bijzonders, namelijk een teaser voor de F2. Jawel, de legendarische Poco F1 krijgt dan eindelijk een echte opvolger. Geen X2, X2 Pro en ook geen F2 Pro. Al die toestellen waren vreemde spin-offs van bestaande toestellen of hadden vrij weinig met de absolute flagship killer-energie van de F1 te maken.

Overigens vragen fans al sinds de release van de F1 naar een opvolger. Die werd nooit uitgesloten en zelfs een beetje bevestigd. Maar dit is voor het eerst dat we officiële bevestiging krijgen dat het toestel eraan komt. Check het einde van de onderstaande video voor de Poco F2 teaser.

Overigens is het nog maar de vraag wat alle details zijn. Geruchten hebben het over een Snapdragon 732G voor de rekenkracht. Solide mid-range processor dus, maar geen vuurwerk. Ook weten we nog niet zeker of het toestel wel in de Benelux zal uitkomen, of alleen in India.

Vermoedelijk weten we snel meer. Na de teaser zal een officiële aankondiging niet meer lang uitblijven.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *