Het zit er bijna op voor de OnePlus 5

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 5T

Nog even en dan is de smartphone uit het gamma van OnePlus verdwenen.

In tegenstelling tot andere smartphonefabrikanten, hanteert OnePlus een zeer strak verkoopgamma. Met de komst van de OnePlus 5T zal de OnePlus 5 met pensioen worden gestuurd. Ditzelfde gebeurde met de OnePlus 3, toen de OnePlus 3T werd geïntroduceerd.

Winkels die de OnePlus 5 verkopen zullen in de nabije toekomst geen nieuwe leveringen meer krijgen van de Chinese smartphonemaker. Voorraden worden verkocht en opgemaakt. OnePlus-klanten die recent een OnePlus 5 hebben gekocht zullen wellicht teleurgesteld zijn. Had nu maar even gewacht. Aan de andere kant was het overduidelijk dat er een nieuw toestel ging komen. OnePlus bracht regelmatig teasers naar buiten over de nieuwe OnePlus 5T. Bovendien lekte het één en ander aan info uit over de nieuwe smartphone.

De marktstrategie van OnePlus kan voor gevaar zorgen met de komst van de OnePlus 6. Als klanten vermoeden dat er een halfjaar later een 6T komt, dan wacht men liever enkele maanden op het verbeterde toestel. Alles over de nieuwe OnePlus 5T lees je hier. (via Indian Express)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).