Hey Tim Cook, is dat een iPhone 8 in je broekzak?

Tim Cook in Cincinnati
De lancering van de iPhone 8 laat niet lang meer op zich wachten, maar het lijkt er sterk op dat Tim Cook al een exemplaar gescoord heeft.

De Apple-topman tweette deze week een foto op locatie bij een leverancier in Cincinnati. Daar is duidelijk te zien dat hij een smartphone in zijn broekzak heeft en dat zou best eens een iPhone 8 kunnen zijn. Qua afmetingen is-ie immers een stuk groter dan de iPhone 7.

BGR heeft de foto geanalyseerd en op basis van bestaande informatie, zoals het model van de bril van Cook en zijn lengte, uitgerekend wat de afmetingen van de telefoon zouden moeten zijn. De uitkomst: 156 bij 74 millimeter, net iets korter en minder breed dan de iPhone 7 Plus. Afmetingen die ook stroken met eerdere iPhone 8-geruchten.

Nu zou het natuurlijk heel goed kunnen dat Tim Cook weet waar hij mee bezig is en bewust ‘iets’ in zijn broekzak heeft gestopt. Dat maakt de tongen immers los. Het zou net zo goed een dummy kunnen zijn met afmetingen die totaal niet kloppen, puur om de geruchtenmolen aan te zwengelen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *