Hier, 5 prachtige doch goedkope randloze phablets

Grote schermen en kleine prijzen, zo zien we het graag!
Wil jij geen €1200 euro uitgeven voor een iPhone X? Check hier de vijf tofste phablets; groot scherm, kleine prijs.

Wij van Apparata houden van twee dingen: Koopjes en randloze smartphones. Als je die twee dingen combineert kom je al snel bij Gearbest uit. Daarom maakten we een lijst met de tofste randloze smartphones uit de webshop. De (flexibele) regels zijn: een relatief hoge scherm-rand-verhouding en lekker goedkoop!

Vernee Mix 2 – €144.57
We trappen af met de prachtige Vernee Mix 2. Deze phablet is niet alleen wat betreft naam geïnspireerd door de Xiaomi Mi MIX 2, want het design lijkt rechtstreeks van Philippe Starck’s hand te komen. De displaygrootte? Een stevige 6.0 inch met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een 2,5 GHz octacore processor, 4GB RAM en 64GB interne opslag, een 8.0MP front camera en 13.0MP en 5.0MP back cameras. Ohja, en hij ondersteunt Dual SIM.

Design krijgt een dikke 10 punten

UHANS Max 2 – €119,05
En van de ene randloze powerhouse naar de volgende, maar dan nóg goedkoper. De UHANS Max 2 zal geen prijzen winnen op aantrekkelijke naam, maar heeft wel degelijk een sexy phablet-design met een verbazingwekkende 6.44 inch display van 1920 x 1080 pixels. Dat is overigens niet het enige substantiële aan de smartphone, want deze unit heeft 4 camera’s: 2 keer 13MP en 2MP (voor en achter). Daarnaast heeft de Max 2 een vingerafdrukscanner en 4GB RAM en 64GB geheugen, net zoals de Vernee Mix 2.

Vier camera's?! Yup!

Elephone S8 – €204,10
Mijn persoonlijke favoriet op dit lijstje is toch wel de Elephone S8. En nee, er zit geen gigantische selfie-slurf aan het apparaat. Het toestel is elegant qua design. Onder de motorkap is de smartphone overigens alles behalve elegant. Zo bevat de S8 (niet van Samsung, uiteraard) een 2,5 GHz processor met 10 (!) cores, een display van 6.0 inch (2560 x 1440 pixels) en wederom 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Naast de prijs is het enige bescheiden aan de Elephone de enkele voor- en achtercamera. De 21MP achtercamera en 8MP seflie-cam compenseren daarentegen weer voor die elegantie. Tot slot is het toestel met een vingerafdrukscanner uitgerust en passen er gewoon 2 SIM-kaarten in.

Elegant in design, monsterlijk onder de motorkap

Bluboo S1 – €144.48
Een van de kleinere toestellen op deze lijst is de 5.5 inch Bluboo S1. En laten we eerlijk zijn: Als je voor nog geen €150 eurie moet uitleggen dat je een zogenaamde ‘Bluboo’ hebt, dan is het dat toch waard? De smartphone bevat een 2,5 GHz octacore processor, 13MP en 3MP achtercamera en 5MP voorcamera, een vingerafdrukscanner en 4GB RAM en 64GB geheugen. Oh, en nog één ding: 90% screen-body-ratio!

bluboo is bloody bluetiful!

LEAGOO KIICAA MIX – €93.54
De laatste op deze lijst is tevens het toestel met de meest absurde prijs. Jazeker, tijdens Gearbest’s flashsale kost dit toestel nog geen honderd pegels! Daar krijg je een 1,5GHz octacore voor terug met 3GB RAM en 32GB intern geheugen. De Leagoo heeft een dubbele achtercamera van 13MP en 2MP plus nog een 13MP selfie-cam. Tot slot is het scherm – zoals die van de Bluboo – 5.5 inch met 1920 x 1080 pixels met een scherm-body-ratio van 90%. Oh, ook deze phablet ondersteunt trouwens twee SIM-kaarten, je vingerafdruk door middel van de welbekende scanner en draait het toestel zoals alle andere op deze lijst op Android 7.0.

Groot scherm, kleine prijs!

Toch een high-end phablet? Check hier dan alles wat we tot nu toe weten over de aankomende randloze Samsung-modellen. Prijsconcurrent Honor betreedt daarentegen ook de markt van randloze smartphones. Zie hier het design van Huawei’s dochterbedrijf. Meer scherpe deals van Gearbest checken? Recentelijk zette we ook 9 hele toffe hebbe-gadgets op een rijtje, voor minder dan 10 euro.

Nog geen reacties

  1. UMIDIGI S2 / S2 PRO!

    Het is dat ik een S8 heb (zakelijk), anders had ik het wel geweten. Waarschijnlijk 0,0 software ondersteuning en laggy software maar boeiend, gewoon voor de fun een keer om te proberen.

  2. Hoe werkt dat hele namen circus in de telefoon wereld? Lijkt me dat je Samsung aan je broek krijgt als je een telefoon die S8 heet op de markt brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *