Hier, 6 aantrekkelijke deals voor deze week

Auteur: , Geen reacties
Deze 6 aantrekkelijke deals zijn het bekijken waard

Toe aan korting?

De meeste bedrijven hanteren een selecte korting en vaak moet je er snel bij zijn. Gelukkig heeft webshop Gearbest altijd wel een aantrekkelijke korting en zo is er voor ieder wat wils. Op dit moment zijn er vier interessante deals die je kunt scoren en twee nieuwe producten in het gamma van de webwinkel opgenomen.

We beginnen met de nieuwe producten, zoals de JMGO portable projector. De kleine projector kan eenvoudig worden meegenomen in een compacte rugzak en is te koop bij Gearbest voor een prijs van 369 dollar met de coupon JMGM6.

Het tweede nieuwe product betreft een dashcam, de Junsun T518. Deze 1080P dashcam kost normaal gesproken zo’n 50 dollar, maar tijdens een flash sale van Gearbest wordt deze unit aangeboden voor 35.99 dollar. Op dit moment loopt er echter een aanbieding waarbij de eerste 5 exemplaren voor slechts 20 dollar (19.99) kunnen worden gekocht. Een topaanbieding dus!

Deals
Dan de aantrekkelijke deals. Gearbest heeft vier pagina’s vol met relevante producten die deze week in de aanbieding zijn.

Klik hier voor de beste deals met betrekking tot gaming en randapparatuur. Of check een reeks voordelige Android-smartphones! Op deze pagina tref je allerlei techproducten met betrekking tot de winter en tot slot check je daar een pagina met diverse sales van een aantal geselecteerde merken.

NB: Gearbest heeft inmiddels een lokale klantenservice, om de klanten uit Nederland zo goed mogelijk te helpen. Dit kan bv via de Facebook page, Facebook groep, fok, htforum, duken en kodi-forum. Bij deze lokale klantenservice kun je terecht voor vragen over je bestelling, vragen over de website, vragen over een product, problemen met een product, bestelling etc.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).