Hier, het bewijs dat Bitcoin springlevend is

Auteur: , 2 Reacties
Hier, het bewijs dat de Bitcoin springlevend is

De koers mag dan dramatisch laag staan. Voor de handel is de lagere koerswaarde van Bitcoin perfect.

Gisteren brak de Bitcoin een nieuw record. Niet in de koerswaarde, positief of negatief, maar in het handelsvolume. Niet eerder in de geschiedenis van de cryptomunt werd er zoveel gehandeld als op 21 december 2018.

In totaal werd 2.266.735 Bitcoin onderling gewisseld. Dat is met de huidige koerswaarde goed voor een waarde van 9,1 miljard dollar. Met zulke aantallen verpulvert Bitcoin het vorige record, dat op 12 juli 2018 werd behaald. Toen werd er 1.972.040.64 Bitcoin gehandeld. De enorme handel had invloed op de prijs. Bitcoin steeg meer dan 10 procent in waarde gisteren.

De volume laat zien dat een hoge koersprijs niet per se gelijk staat aan een flinke handelsactiviteit. Integendeel. Nu de koers wat lager staat, vliegen de Bitcoins juist van het ene adres naar het andere. Analisten vragen zich af of er nu een keerpunt is bereikt. Na bijna een heel jaar van dalingen is de vraag of dit soort bewegingen voor een positief resultaat gaan zorgen in de koerswaarde.2 reacties

Zodra er waarde aan cryptocurrency gekoppeld gaat worden wordt het booming. Zoals vastgoed. Dit gaat in 2019 gebeuren, let op mijn woorden.
@f612s: Waarde wordt, net als vastgoed, bepaald door vraag & aanbod. Verschil is alleen dat CC lucht is.

Daarnaast zijn veel minders al gestopt omdat de energie kosten de pan uitrijzen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).