Hier, het bewijs dat nieuwe iPads en een iPod Touch 7 komen

Dit is de nieuwe iPad Pro (2018) met Face ID
Na jaren komt er eindelijk een gloednieuwe generatie iPod Touch. Ook kunnen we nieuwe iPads van Apple verwachten.

Natuurlijk heeft Apple hier zelf niets over gezegd. Er zijn echter referenties opgedoken die verwijzen naar de komst van deze nieuwe producten. In de code van iOS 12.2 zijn aanwijzingen gevonden voor 4 nieuwe iPads. Het gaat hier om de iPad 11.1, 11.2, 11.3 en iPad 11.4. Twee van deze iPads zijn een WiFi-model, de andere twee modellen krijgen een SIM-functie.

Waar de getallen naar verwijzen is niet bekend. Vermoedelijk gaat het hier om nieuwe iPad Mini’s, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Wel zijn er de nodig geruchten geweest in de afgelopen periode die spreken over een nieuwe iPad Mini. Bovendien is het alweer even geleden dat Apple met een nieuwe iPad Mini op de markt kwam.

In dezelfde referentie dook ‘iPod 9.1’ op. Dit is een vrijwel zekere verwijzing naar de zevende generatie iPod Touch. Ook dit product van Apple is hoognodig aan vernieuwing toe. Net als de nieuwe iPad Mini’s, is ook van de iPod Touch bekend dat Apple bezig is met een opvolger van de zesde generatie iPod Touch.

Het is koffiedik kijken wanneer het techbedrijf de nieuwe apparaten gaat presenteren. De verwachting is dat Apple eind februari of begin maart het doek gaat trekken van de nieuwe iPads en de zevende generatie iPod Touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *