Hier, het ultieme bed voor de techliefhebber

Auteur: , Geen reacties
Hier, het ultieme bed voor de techliefhebber

Lekker Netflixen in bed, maar alleen als jij dat wil.

Mensen die een tweede televisie in huis hebben plaatsen deze doorgaans in de slaapkamer. Zo kun je ook vanuit bed een filmpje kijken of nog even je favoriete televisieprogramma voor het slapen zien.

Het resultaat is wel dat er een scherm staat in de slaapkamer die de nodige ruimte in beslag neemt. De Italiaanse designer Fabio Vinella heeft daar een slimme oplossing op bedacht. Hij kwam met een bed die in eerste instantie heel normaal oogt. Het bed kent echter allerlei snufjes.

Het bed komt namelijk met een eigen app. Via die app kun je het bed allerlei zaken laten uitvoeren. Zo komt de slaapplaats met een projector, een 70-inch scherm en geïntegreerde speakers. Het mooie is dat deze zaken niet zichtbaar zijn als je ze niet nodig hebt.

De app analyseert tevens je slaapgedrag en meet je gewicht. Tevens meet de app de luchtkwaliteit en het geluidsniveau in je slaapkamer. Dat laatste klinkt dan ook weer een beetje eng. What happens in de slaapkamer stays in de slaapkamer zullen we maar zeggen.

Verder beschikt het slimme bed over zijn eigen verlichting, inclusief een leesmodus als je voor het slapen gaan nog even wil lezen. Last but not least is het feit dat het bed met een eigen wekker komt, geniaal.

Hier, het ultieme bed voor de techliefhebberEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).