Hier is het ontwerp van de iPhone SE 2

Auteur: , 5 Reacties

Nieuwsgierig naar het uiterlijk van de nieuwe iPhone? Check het hier.


Over een maandje presenteert Apple de nieuwe iPhone SE 2. Dat heeft het bedrijf nog niet officieel gecommuniceerd, maar alle geruchten duiden erop. Om ervoor te zorgen dat je met de nieuwe iPhone meteen een passend hoesje kunt bestellen, moeten case makers van tevoren al een productielijn opzetten.

Dit doen ze natuurlijk alleen als ze zeker weten dat het ontwerp klopt. Anders heb je een stapel hoesjes die onbruikbaar zijn. Totallee is één van de eerste case makers die de hoesjes voor de iPhone SE 2 hebben klaarliggen.

Volgens de geruchten lijkt het design van de iPhone SE 2 sterk op het uiterlijk van de iPhone 8. Op die geruchten heeft Totallee zijn fundamenten gezet, want het hoesje lijkt inderdaad sterk op deze smartphone.

De hoesjes zijn leverbaar vanaf 24 maart. De iPhone SE 2 krijgt naar verwachting een 4.7-inch groot display en krijgt een prijs van onder de 500 dollar. (via Appleinsider)5 reacties

Interessant en baanbrekend ontwerp!
Kunnen ze extra geld vragen voor de (overschot) aan hoesjes van de modellen, met het toverwoordje ‘VINTAGE’ ervoor.
ben voorlopig nog niet uitgekeken op mijn iPhone se1 maar is wel een mooie opvolger
@sonnybonds: Het is maar wat je gewend bent.
Kreeg een SE van het werk en na 1 week lag dat ding in de kast en de Sim in mijn Dual Sim Android.

Waaaaardeloos ….
gepriegel op dat kleine scherm, waardeloze camera, opslag is kansloos in mijn geval (16GB versie, ja echt) en hij gaat NIET lang mee qua accuduur. 1x per dag opladen terwijl ik er nauwelijks wat mee deed.
Zelfs het bellen vond ik slecht (geluidskwaliteit).

Pluspunt= qua formaat erg handzaam is en dus prima te gebruiken is als Hotspot unit.
@turbobrick: tja, camera is prima hier en opslag heb je niet meer nodig tegenwoordig alles gaat in de cloud tegenwoordig. Accu duur gaat achter dat is logisch, dat doet apple met al zijn oude producten. Geluidskwaliteit is hier prima hoor zal wel een productiefoutje zijn ofzo
@sonnybonds: nieuw toestel!
De SE gaat gewoon niet langer als 1 dag mee … En als je erg flink wat mee doet red je de dag niet.
16GB is gewoon debiel en de cloud is leuk maar het is niet voor niets dat niemand meer 16GB levert. Doe het toestel aan na het uitpakken en van de 16 houd je kaal 10GB over.
Zet er apps op en je houd niks over.
Voor mij onbruikbaar.

Prima SOS toestel dat je uit laat en in het handschoenen kastje legt voor als je hem nodig hebt en 1x per 2 weken een beetje bij laad.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).