Hier koop je de OnePlus 7 Pro als eerste

Hier koop je de OnePlus 7 Pro als eerste
Als je het toestel als eerste in handen wil krijgen.

Volgende week dinsdag presenteert OnePlus de nieuwe 7-serie en volgende week zaterdag kun je er al eentje fysiek kopen. Naast het feit dat de nieuwe OnePlus 7 (Pro) online te koop zal zijn in de webshop van het bedrijf, organiseert OnePlus ook dit jaar weer een pop-up event.

Dit keer organiseert OnePlus zo’n event in samenwerking met T-Mobile. Het is voor het eerst dat het merk een dergelijk event organiseert met een telecomprovider. Op 18 mei is de OnePlus 7 Pro te koop in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan 86 in Rotterdam. Klanten kunnen de OnePlus 7 Pro als los toestel aanschaffen, of in combinatie met een abonnement.

Naast het toestel kan men er ook terecht voor OnePlus goodies en accessoires. Het event duurt van 10:00 tot 18:30. Het is de vijfde keer dat het OnePlus pop-up event georganiseerd wordt. De laatste pop-up vond plaats op 31 oktober 2018 in Amsterdam met de introductie van de OnePlus 6T. Meer dan 600 mensen stonden in de rij voor het Art’otel in onze hoofdstad.

Voor de OnePlus 7 Pro organiseert het merk in meer dan 30 steden pop-up evenementen. Naast Rotterdam zijn er ook events in onder meer New York, Londen en Parijs.

Lees ook: OnePlus 7: deze 5 dingen zijn nieuw voor het merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *