Hier, ’s werelds eerste 55-inch OLED gamemonitor

Auteur: , 1 Reactie
Hier, 's werelds eerste 55-inch OLED gamemonitor

Natuurlijk afkomstig van de experts van Alienware.

Alienware, een merk van Dell gespecialiseerd in gaming hardware, heeft een nieuwe OLED-monitor die gamers tevreden zullen stellen. Gamers die iets te besteden hebben, want het speelgoed komt met een serieuze prijs. Daarover later meer.

Het betreft een 55-inch OLED scherm met een 120Hz refresh rate en ondersteuning voor FreeSync. Dit betekent dat snelle games zoals een potje Call of Duty multiplayer ongelofelijk vloeiend op het scherm ogen. Zo zie je de tegenstander vliegensvlug en kun je hem razendsnel uitschakelen. Het moet allemaal ontzettend vloeiend aanvoelen. In combinatie met de juiste hardware zullen games fantastisch ogen op dit display. Bovendien is 55-inch groot zat voor een avondje Netflix.

Het dunne scherm komt verder met DisplayPort 1.2, drie HDMI 2.0 poorten, vier USB-poorten en een 3.5mm ingang. De specificaties zijn niet baanbrekend, maar het display zelf is het wel. Geen ander merk ter wereld heeft het voor elkaar gekregen om een OLED paneel met deze specs op de markt te brengen. Schrik niet van de prijs voor dit stukje technologie. Vanaf 30 september is het beeldscherm te koop voor een lieftallige 3.999 dollar. Yikes!1 reactie

Minder voor meer, typisch alienware. Toch jammer, als ze de prijs nu eens op een normaal niveau zouden zetten dan kocht misschien nog iemand het.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).