Hier staat de nieuwste flagship store van Huawei

Auteur: , 2 Reacties
Hier staat de nieuwste flagship store van Huawei

Het is de grootste flagship winkel buiten China voor Huawei.

Huawei heeft vandaag in Madrid de deuren geopend van haar nieuwste flagship store buiten China. Het Chinese techbedrijf heeft één van de drukste straten van Madrid uitgekozen om deze nieuwe winkel te huisvesten. Het gaat hier om de Gran Via.

Het totale gebouw telt een ruimte van 1.100 vierkante meter. Ze noemen het de Huawei Space. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. Huawei gaat naast het verkopen van producten de flagship winkel ook gebruiken om gratis producttrainingen te geven. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor technische ondersteuning. Een masterclass op gebied van fotografie-, design-, video- en multimediavaardigheden kunnen hier tevens gevolgd worden. Het principe doet denken aan Apple, dat wereldwijd ook diverse grote winkels heeft waar men terecht kan voor van alles en nog wat aangaande het merk.

Het Chinese techbedrijf is van plan later dit jaar een vergelijkbare winkel te openen in Barcelona. Het is niet bekend of Huawei ook buiten Spanje dit soort grote winkels gaat openen.

Lees ook: Huawei P30 Pro – Apparata review

Hier staat de nieuwste flagship store van Huawei2 reacties

Spanjaarden zijn misschien nog zo dom die Chinese onbetrouwbare rommel te kopen maar een beetje nadenkend mens toch niet? Je gaat toch geen spionerende, communistische staat supporten door daar producten van te kopen?
@northener: welk bewijs heb je daarvoor ?
Kom eens met wat concreets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).