Hier werd massaal over getwitterd in 2013

Populairste tweet 2013
Benieuwd welk onderwerp het meeste aandacht kreeg afgelopen jaar op Twitter?

Het overlijden van celebrities was een zeer hot item afgelopen jaar op Twitter. In de top drie van zogenaamde Golden Tweets komen namelijk twee sterfgevallen voor.

De titel The Golden Tweet 2013 gaat volgens de gegevens van Twitter naar een tweet over het overlijden van Glee ster Cory Monteith. Een tweet van zijn partner Lea Michele met bovenstaande foto werd meer dan 408.000 keer geretweet door mensen uit 133 verschillende landen.

Op de tweede plek vinden we een tweet over het overlijden van Fast & Furious acteur Paul Walker. Hij kwam om het leven bij een tragisch auto-ongeluk en dat hield de gemoederen nogal bezig. Alle details rondom zijn overlijden kan je lezen bij onze collega’s van Autoblog.

Een tweet van One Direction lid Niall Horan met de mededeling dat hij eindelijk 20 jaar was geworden is goed voor een derde plek in het overzicht met populairste tweets van afgelopen jaar. Waar gaat het heen met deze wereld denk ik dan.

Voor de liefhebbers heeft Twitter nog een speciale website gemaakt waar je allerlei feitjes, weetjes en statistieken kan vinden over zaken die het afgelopen jaar Twitter bezighielden.

[gv data=”wcUHZb-E8Zs”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *