Hierdoor lijk je extreem gaaf op social media

Auteur: , 2 Reacties
Met The Good Life Agency word jij ook gaaf

Op social media is niets wat het lijkt. Zeker als je de Good Life Agency inschakelt...

Al een paar dagen schalt de commercial van The Good Life Agency door de ether. Voor een paar tientjes per maand zorgt dit bedrijf ervoor dat je op social media de show steelt. En indien gewenst kan The Good Life Agency ook een fotoshot van je perfecte avond uit verzorgen of een strakke sportauto regelen waarmee je indruk kunt maken op je date.

Als je gasten wilt imponeren met een geweldig diner thuis, dan biedt The Good Life Agency ook de mogelijkheid te doen alsof je zelf hebt gekookt.Wil je graag dat BN’ers je Facebook post liken? Dat kan vanaf 240 euro, voor 20 kun je foto’s laten Photoshoppen en als je echt geld hebt kun je vanaf 500 euro ‘herkend’ worden door een BN’er op het terras of op straat of vanaf 1250 euro zelfs BN’ers op je feestje laten komen.

Het lijkt ons doorgestoken kaart. Waarschijnlijk zit er een ministerie achter met te veel geld die ons wil wijzen op de gevaren van social media. Oprichter Moolhuijzen bezweert echter van niet.. Hier vind je meer informatie.

Gelukkig is deze babe niet fake…. Dat mensen veel belang hechten aan hun profiel op social media is niet zo gek…2 reacties

Oh ja, deze dienst gaat je echt gelukkig maken als persoon *kuch kuch*… Nope.
Fotosoepen doe ik zelf wel xD en ben zonder al die meuk ook gwn gelukkig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).