Hierdoor vinden we Zalando dus niet meer irritant

Zalando komt je pakjes overal ophalen, ook op de nudistencamping
Dankzij deze nieuwe service van Zalando hoef je echt de deur niet meer uit.

Zalando is de droom van elke vrouw en de nachtmerrie van elke man. Een winkel die nooit dicht is, waar je alle merken kan vinden en waar vrouwen standaard drie verschillende maten van elk kledingstuk bestellen. Want dan weet je zeker dat er eentje past (not!). En wie kan een paar dagen later weer naar het postkantoor om de kleren terug te sturen… Precies, de man.

Nou daar komt nu gelukkig een einde aan! Zalando heeft een nieuwe service. Zalando haalt op. Fantastisch. En je mag het pakket ook gewoon laten ophalen bij je werk.

Overigens is het al weer jaren geleden dat Zalando irritante reclames uitzond. Tegenwoordig zet het Duitse bedrijf Lieke van Lexmond in als promotie.

Lieke van Lexmond maakt reclame voor Zalando

PS: dit zijn 7 dingen die je beslist moet weten over Zalando.

De grote internetwarenhuizen zoals Bol.com proberen ons leven steeds makkelijker te maken. Bol.com is recent bijvoorbeeld gestart met bezorging op dezelfde dag.

2 reacties

  1. Ik dacht ooit ergens gehoord te hebben dat het bedrijf zo leed onder het gratis retouren van de pakketjes, waardoor er veel besteld werd maar vaak grotendeels alles weer geretouneerd werd. Nu zijn ze daar blijkbaar over heen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *