Hierdoor wordt Apple Maps beter dan Google Maps

Hierdoor wordt Apple Maps beter dan Google Maps
En het toverwoord is?

Het technologiebedrijf Apple gaat drones inzetten om de standaard Maps app te verbeteren en hierdoor echt de concurrentie aan te gaan met Google Maps, meldt Bloomberg News. Maar de app wordt alsnog meer gebruikt op iOs dan Google Maps.

Apple zou al een team van experts in robots en data vangst gemaakt hebben, zodat drones sneller Maps kunnen updaten.

Net als Google gebruikt Apple al speciale auto’s en busjes met camera’s, maar met deze drones zal Apple in staat zijn om wegen, verkeersborden, bouwputten en meer in de gaten te houden. Apple heeft verder toegegeven al een werknemer van Amazon’s Air division te hebben aangenomen om het drone team in Seattle te leiden.

Naast het gebruik van drones is Apple verder bezig om beter in gebouwen te kunnen kijken en om de autonavigatie te verbeteren met betere assistentie bij het wisselen van rijbaan.

Alle nieuwe features van de nieuwe Maps worden ergens in 2017 gereleased.

6 reacties

      • @av_diver: reageren op zulke mensen heeft geen nut, hebben altijd een weerwoord. Sommige mensen zijn gewoon kwaad. Heeft niet eens iets met Apple te maken, maar met wat Apple oproept bij velen. Ze kunnen hier hun frustraties lekker kwijt, ergens op afgeven. Zij melden hier ook niets inhoudelijks, alleen hun mening of frustratie dat iets echt niet beter kan zijn dan wat zij zelf gebruiken. Lekker laten doen, zijn ze van de straat.

        OT: zou eens tijd worden dat Apple zijn kaarten gaat verbeteren. Leuk die navigatie in Apple maps, maar ik gebruik toch nog steeds het liefst de TomTom app. Is veel beter met routes en mogelijkheden. De oude west Europa app wel te verstaan, want de nieuwe TomTom go app. is afschuwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *