Hierdoor zijn er tijdelijk geen Snapdragon 835 processors

Beetje jammer voor de anderen
Heeft iets te maken met een nieuwe telefoon…

Samsung heeft zoveel Snapdragon 835 processors geclaimd bij Qualcomm voor het nieuwe vlaggenschip dat er nu geen over meer zijn voor concurrenten.

De rest van de smartphone industrie moet dus op zoek naar een andere processor of genoegen nemen met de oudere Snapdragon 821. Het andere alternatief is kiezen voor een hoop vertraging.

Volgens anonieme bronnen verklaart het tekort aan Snapdragon 835 processors waarom HTC heeft gekozen voor de Snapdragon 821 voor zijn nieuwe U Ultra telefoon. Misschien nog interessanter is dat Forbes’ zegt dat de nieuwste LG telefoon hierdoor ook uitgerust zal worden met de oudere processor van Qualcomm.

Het privilege dat Samsung hiermee heeft is trouwens niet heel erg verrassend. Qualcomm had al eerder aangegeven de processor in hechte samenwerking met Samsung te maken.

De Samsung Galaxy S8 zal, in tegenstelling tot sommige geruchten, niet worden gepresenteerd op het Mobile World Congress eind februari. Het is eerder mogelijk dat het nieuwe vlaggenschip op 18 april in de winkels komt te liggen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *