Hiermee kun je overal fitnessen

Daaaaag sportschool!
Hoef je dus ook niet naar de sportschool!

Het is weer januari en dat betekent dat veel Nederlanders proberen de kilo´s eraf te krijgen in de sportschool. Sportscholen spelen slim in op de goede voornemens met acties en hierdoor stroomt de sportschool vol. Voor wie niet naar een overvolle sportschool wil gaan en graag de vrijheid heeft om te kiezen, is er nu een apparaat op Kickstarter waarmee je overal kan fitnessen.

De DoubleFlex Black is een apparaat met gepatenteerde SpiraFlex resistente technologie, ontwikkeld om NASA astronauten in conditie te houden op het International Space Station. Het apparaat biedt zoveel weerstand, dat je tijdens een oefening meerdere spiergroepen kunt trainen. Dit betekent dus ook dat je in een work-out meer doet en je dus eigenlijk tijd bespaart.

[gv data=”TMoAaYrClKM][/gv]

Je bepaalt voortaan zelf waar je even een work-out wil doen. Het kan op het werk, thuis of in het park.

Omdat de DoubleFlex Black zo veelzijdig is, heb je eigenlijk een hele sportschool in een apparaat. Er zitten zelfs kabels ingebouwd, waardoor je dus echt alle oefeningen kunt doen die je normaal alleen in een fitnessclub kan doen.

Op Kickstarter kun je de DoubleFlex Black al reserveren voor $107. Je krijgt voor die prijs een DoubleFlex Black, een DVD met workouts en een voedingsplan. Zo kun je misschien in een paar maanden tijd weer op gewicht zijn!

Vergeet trouwens ook maar de weegschaal om te kijken of je afgevallen bent. Een bodyscanner is de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *