Hilarisch: Conan maakt iPhone belachelijk met ‘iPhone Basic’

Auteur: , 3 Reacties
Burn, smartphoneverslaafden

Introducing the iPhone Basic.

Onze collectieve smartphoneverslaving is zachtst gezegd behoorlijk schadelijk voor ons als mensheid. Naast (schok)therapie, meditatie en allerlei apps om je van je verslaving af te helpen, kun je er ook op een grappige manier bij stilstaan. Talkshowhost Conan maakte daarom met zijn programma deze hilarische iPhone-persiflage.

Het filmpje opent in een stijl die we normaliter van Apple zelf gewend zijn. Zoals deze stunt met Dwayne ‘The Rock’ Johnson is de productiewaarde torenhoog en even lijkt het alsof je naar een gewone zelfbewuste Apple-reclame zit te kijken.

Maar dan komt het schurende aspect: het product zelf. Zoals de campagne stelt, moet je meer tijd vrijmaken voor je kinderen, je vriend/vriendin en voor jezelf. Daarom zou de iPhone Basic wel eens iets voor jou kunnen zijn. Geen scherm, geen knoppen, slechts een trillend stuk metaal dat direct de prullenbak in mag.

Overigens laat Conan’s team een van de beste inkoppertjes liggen. Wil je niet alleen het publiek en hun smartphone-obsessies belachelijk maken, maar tevens het miljardenbedrijf zelf, dan had je er nog een gigantisch prijskaartje aan moeten koppelen. ‘The iPhone Basic. We release you. Now in stores for $1899,99 (vibration function sold separately).’

Het is overigens niet voor het eerst dat Conan en zijn team het bedrijf van Tim Cook belachelijk maken. Zo konden we eerder al heerlijk lachen met de Apple Healthcare en de evenzo verschrikkelijke Apple AirPods. Nee, die laatste is geen persiflage, maar een praktische kijk op wat er gebeurt wanneer je de vreemde gadgets in je oren hebt…

Screen @TeamCoco/TBS3 reacties

De spijker op zijn kop !!!!!
Geweldig, weer zo een objectief(us) stuk op apparata.
@healey: als we positief schrijven over Apple zijn we fanboys, als we kritisch schrijven zijn we niet objectief. Sommigen zijn ook nooit tevreden he :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).