Hilarisch: Neymar in GTA V doet niets anders dan vallen

Auteur: , 4 Reacties
Schwalbe, iemand?

Neymar gaat de virtuele eeuwigheid in, niet als voetballer, maar als watje.

Na een solide groepsfase leek er nog weinig aan de hand te zijn voor WK-favoriet Brazilië en ook tijdens de eerste knock-out-wedstrijd tegen Mexico was het allemaal koek en ei. De kwartfinale tegen underdog België bleek daarentegen fataal voor de Zuid-Amerikanen. Helaas voor ze zal die wedstrijd – en alle wedstrijden daarvoor – in de vergetelheid raken omdat het internet zich slechts interesseerde in één Braziliaan en zijn vele schwalbes: Neymar jr.

Het duurde niet lang voordat Neymar, door velen gezien als een van de beste voetballers ter wereld, niet meer bewonderd werd voor zijn balkunsten, maar meer voor zijn acteerwerk (of het gebrek daaraan). Het werd zelfs zo’n ding dat de voetballer op hilarische wijze in filmpjes werd gemonteerd, terwijl hij overdreven over de grond rolt.

Maar het toppunt van hilariteit omtrent de ballerina, uhh, ik bedoel, voetballer, is toch wel zijn inclusie in Rockstar’s GTA V. Door middel van een mod (check hier 7 andere awesome mods) werd de gelijkenis van de Braziliaan in de bekende game verwerkt en door middel van wat physics tweakers en de klassieke ‘springen en dan slaan’-combinatie spendeert hij het grootste gedeelte van het filmpje op de grond.

Een recent ‘onderzoek’ concludeerde zelfs dat Neymar een ongelofelijke 14 minuten van het WK op de grond heeft gespendeerd. Tja, dan roep je het ook wel een beetje op jezelf af. Hieronder vind je het geniale filmpje en Neymar-fans niet getreurd: hij kan nog steeds ontzettend goed voetballen hoor! Als hij op z’n benen staat tenminste…

Ondertussen verkoopt de game van Rockstar nog steeds als een tierelier en maakt de constante toevoeging van nieuwe content (aan GTA Online) het wachten op de volgende GTA een stukje gemakkelijker.

Screenshot via YouTube @RobbinRams4 reacties

onbegrijpelijk dat mensen dit nog steeds spelen
@jantje_555: Door alle mods, alle DLC voor GTA Online en het hele concept van sandbox games snap ik dat heel goed. Er is zo ontzettend veel te doen en als je een beetje een crew hebt waar je regelmatig mee speelt, dan kan ik me voorstellen dat dit een van je vaste games blijft.
@yannickspinner: ja op PC maar de console gamers blijven wel op hun honger zitten.
@jantje_555: Dat is wel een beetje waar! Maar het blijft af en toe leuk om GTA weer eens op te starten en je lekker aan de verkeersregels te houden en mensen op straat groeten. Nee grapje, om af en toe mayham te veroorzaken ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).