Hilarisch slechte Samsung-reclame voor SSD’s [video]

Want je computer aan laten maakt 'm sneller
Soms zijn er films die niet zo goed zijn als je zou verwachten. Soms zijn er films die zo slecht zijn dat ze weer goed worden. En dan is er nog een speciale, derde categorie voor dingen die zo tragisch zijn dat ze maar snel vergeten moeten worden. Deze reclame is categorie drie.

In het geval van deze spot lijkt het niet eens aan het product te liggen. Samsung SSDs hebben een reputatie van betrouwbaarheid tegen een redelijke prijs. In dit geval is het zeker het acteerwerk van de acteurs die het geheel de afgrond in trekken. Ze spreken met alle oprechtheid van een politicus die lagere belastingen belooft na de verkiezingen, en de snelheid van iemand die zich in het buitenland verstaanbaar probeert te maken.

Maar in dit geval lijkt het niet een gebrek aan talent te zijn. Een van de acteurs van het spotje liet op Reddit los dat hem specifiek gevraagd was om over-the-top te zijn, en zo traag mogelijk te spreken in verband met Koreaanse nasynchronisatie.

Dat kan wel zo wezen, maar dat is geen excuus voor de computers die het publiek te zien krijgt. Allen zijn namelijk van Samsung. Impliceren ze hiermee dat hun PCs in standaard staat traag en nutteloos zijn?

Beoordeel zelf:
[gv data=”-y3XuhMJQ28″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *