Hipster! Steampunk-keyboard voor je PC of tablet

Hipster! Steampunk-keyboard voor je PC of tablet
Toetsenborden zijn vaak de minst interessante dingen op je bureau, maar daarnaast ook één van de meestgebruikte. Waarom zou zoiets er niet mooi uit mogen zien?

Dat saaie zwarte of witte toetsenbord is nu verleden tijd. Als het aan de maker van de Qwerkywriter ligt in ieder geval. Hij probeert namelijk via Kickstarter zijn toetsenbord te financieren. De inspiratie komt van een oude typemachine en beschikt over alle moderne toetsen die wij dagelijks gebruiken achter onze pc.

De Qwerkywriter beschikt over 84 toetsen waaronder de bekende functie toetsen. Hij heeft ook een tablet stand waarin je bijvoorbeeld een iPad in kan zetten. Via een eenvoudige USB kabel kan je het toetsenbord aansluiten.

De maker is nu op zoek naar 90.000 dollar om zijn Qwerkywriter toetsenbord uit de conceptfase te halen. Met nog 28 dagen te gaan heeft hij nog een lange weg te gaan, want de teller staat nu pas op 14.093 dollar. Voor de early birds kost het toetsenbord 289 dollar. De ontwerper verwacht dat de adviesprijs in de winkels 429 dollar zal zijn.

Als de Qwerkywriter zijn doel behaalt en misschien zelfs daarover heen gaat wil de maker nog meer functies toevoegen. Zo wil hij ook een draadloze versie beschikbaar maken en moet het mogelijk worden om de toetsen te customizen.

Nog geen reacties

  1. ziet er leuk uit zo, maar wel verschrikkelijk duur. En heel erg jammer van de spatiebalk en shifttoets en nog een paar dat die er vervolgens als moderne toetsen uitzien op een verder antiek ogend keyboard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *