Hitserie Stranger Things krijgt zo goed als zeker vervolg

Auteur: , Geen reacties
stranger things seizoen 2

De nieuwe sciencefiction-/horrorserie van Netflix is een succes. Een vervolg kan dus bijna niet uitblijven.

Vanaf 15 juli kan iedereen in Nederland met een Netflix-account genieten van de nieuwe serie Stranger Things. Hoewel de populariteit van de serie in het begin leek mee te vallen, hoor je mensen er nu telkens over. En dat is terug te zien in de kijkcijfers. Uit onderstaande data van onderzoeksbureau Parrot blijkt dat Stranger Things nu al de populairste Netflix-serie tot nu toe is. Daarmee stoot het Orange is the New Black van de troon.

kijkcijfers series augustus

De serie speelt zich af in het Amerikaanse plaatsje Hawkins in 1982. Na de verdwijning van het jongetje Will beginnen er twee zoektochten: ééntje door zijn vrienden (inclusief het telekinetische meisje Eleven) en ééntje door de plaatselijke politiechef. De film is in een echte 80’s-sfeer gefilmd en zit vol met verwijzingen naar klassiekers als E.T. (1982), Alien (1979) en The Goonies (1985).

In een interview (spoiler) met de makers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, wordt al gesproken over een tweede seizoen dat ze nog duisterder willen maken. Ze hebben eerder ook aangegeven dat ze in het 2e seizoen één of twee jaar vooruit willen springen, de info uit dat missende jaar willen ze dan gebruiken voor een game van de serie (liefst in 8-bit). Ze moeten overigens wel vooruit springen in de tijd, want de jonge cast is snel aan het opgroeien.

Aangezien er tot nu toe altijd een tweede seizoen is gekomen van populaire Netflix-series, kunnen we er haast wel zeker van zijn dat er een vervolg komt op dit succesvolle eerste seizoen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).