Zo versier je duizenden vrouwen op Tinder

Hoe één man duizenden matches kreeg op Tinder
Sommige mannen krijgen het voor elkaar om simpel door hun looks veel matches op Tinder te krijgen. Wie niet gezegend is met een bovengemiddeld aantrekkelijk uiterlijk, moet slimmer te werk gaan.

Blake Jamieson is zo iemand. Hij is werkzaam in de marketing en wist zichzelf op Tinder enorm populair te maken door een paar simpele trucs. Zo voegde hij de tekst ‘match of the day’ toe aan zijn hoofdfoto. Veel vrouwen bleken hier gevoelig voor em al snel had hij 800 matches. Maar dat was nog niet genoeg, bij zijn tweede poging voegde hij het woordje ‘hot’ toe aan de tekst.

Hoe één man duizenden matches kreeg op Tinder

Doordat je een nieuwe foto als profielfoto gebruikt kom je opnieuw in de poel van singles. De dames die jou de eerste keer niet leuk vonden krijgen je weer opnieuw te zien. Met zijn nieuwe foto voorzien van een slim reclametekstje genereerde hij nog eens 2000 matches. Hij voegde ook teksten als ‘Swipe right’ aan zijn andere foto’s toe, iets dat meteen resulteerde in meer vegen naar rechts, waarmee Tinderaars je profiel automatisch liken.

Dus moet jij het ook niet van je looks hebben op Tinder, dan zou ik toch eens wat marketinglessen nemen. (via: Adweek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *