Hoe erg lijkt de iPhone SE op de iPhone 5?

iPhone
Wordt het nou een ronde iPhone 6-kloon of een vierkanterig iPhone 5 opvolger?

We hebben toch al gauw een dag of twee niets meer geschreven over de iPhone SE die volgende week verwacht wordt. Gelukkig is er weer het een en ander aan nieuws naar buiten gelekt.

Om te beginnen wat we eerder hoorden: hij kan 4k filmen met zijn 12 megapixel camera. En er komen chips in die we ook al uit de iPhone 6s A9 en M9 chips in. Dan komen er ook nog wat NFC-dingetjes bij zodat je hem kunt gebruiken met Apple Pay. Stond allemaal eerder al hier.

De buitenkant blijft in het beeld dat de lekkers geven maar steeds veranderen. Eerst werd het een kleine iPhone 6, toen was het een iPhone 5 met een nieuw interieurtje. Maar ook zou het kunnen dat de randen iets meer afgerond zouden worden.

Volgens de laatste informatie lijkt het er toch het meest op dat de nieuwe SE vooral een geüpgradede iPhone 5 wordt. Dus gewoon dat hoekige beestje dat je gewend bent. Ook de twee ronde volumeknopjes zouden weer terugkomen in deze variant.

Het lijkt een wat vreemde stap voor Apple om helemaal niets aan het design te doen, dus verwacht alsnog een paar verrassingen. Aan de andere kant: Tim Cook is zo druk met zijn strijd tegen de FBI dat hij misschien een beetje minder tijd heeft om het design te begeleiden als een Steve Jobs.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *