Hoe goed is de OnePlus One te reparen? [video]

Hoe goed is de OnePlus One te reparen?
De release van de OnePlus One komt steeds dichterbij. Of het verstandig is om een extra verzekering bij de aanschaf af te sluiten zoeken de heren van iFixit voor ons uit.

De OnePlus One heeft een aantal aantrekkelijke specificaties voor een ongelooflijk lage prijs. De telefoon is dan ook erg hot en zal vanaf eind deze maand voor iedereen beschikbaar zijn. Je kan de telefoon dan alleen nog maar via de site van OnePlus kunnen bestellen. Of hij later ook via de Nederlandse providers beschikbaar komt is nog niet bekend.

Voor de wereldwijde release hebben de professionele slopers van iFixit er al één weten te bemachtigen. Zij hebben de telefoon dan ook al helemaal uit elkaar gehaald. Ze beoordeelden de telefoon vervolgens op de mogelijkheid of deze makkelijk te repareren was. Met een cijfer vijf uit een mogelijke tien scoorde hij niet heel hoog.

Dat komt vooral omdat het toestel met zijn 8.9mm vrij dun is. Hierdoor zijn veel componenten met behulp van lijm bevestigd. Het 5,5 inch Full HD scherm zit ook samen gesmolten met het middelste gedeelte van de telefoon. Mocht je dus het scherm willen vervangen vanwege een barst houd dan rekening met een heftige reparatierekening.

[gv data=”gNnUN8h_rVg”][/gv]

[lg_folder folder=”OnePlus/One/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *