Hoe sterk is de nieuwe OnePlus 7 Pro?

Auteur: , Geen reacties
Hoe sterk is de nieuwe OnePlus 7 Pro?

Tijd voor een praktijktest.

De gister aangekondigde OnePlus 7 Pro is een verbazing voor vriend en vijand. Sommige YouTubers claimen dat dit misschien nu al dé smartphone van 2019 gaat worden, met onder meer zijn 6.67-inch grote HDR+10 scherm.

Kan natuurlijk wel allemaal, maar hoe zit het met de kwaliteit van de OnePlus 7 Pro? Gelukkig hoeven we niet zelf het toestel op de grond te smijten of in de fik te steken om daar achter te komen. YouTubers als JerryRigEverything nemen deze zware taak graag op zich om je te helpen een antwoord te vinden.

In het geval van de OnePlus 7 Pro concludeert Jerry dat er krassen komen op de smartphone bij een niveau zes mishandeling. Volgens de YouTuber is dit heel normaal en hoeft men zich daar geen zorgen over te maken. In de rest van de video bekijkt de videomaker de gemotoriseerde selfiecamera, is deze zo stevig als OnePlus claimt? Daarnaast test Jerry hoe krasbestendig de matblauwe achterkant is van de smartphone en uiteraard volgt er nog een vlamproef. Je kunt de video hieronder bekijken.

Lees ook: OnePlus 7 Pro: dit is onze eerste indrukEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).