Hoe stevig is de iPhone 7?

iPhone7 swimming
Het is je grootste nachtmerrie: je gloednieuwe iPhone in gruzelementen laten vallen. Hoe sterk is de nieuwe iPhone 7 eigenlijk?

Zo’n nieuwe telefoon is prachtig, maar niets erger dan zo’n enorme barst in je scherm. Je kunt natuurlijk een beschermhoesje kopen, maar de ware schoonheid van je iPhone is dan verborgen. De eerste beproevingen voor de iPhone 7 laten zien dat het een sterk toestel is. Zeker bij normaal gebruik, zul je niet snel beschadigingen krijgen. En soms heb je gewoon geluk als het toestel valt.

In dit filmpje onderwerpen ze de iPhone 7 aan een wel heel lastige test. Vanaf een keukenkrukje, ruim 2,5 meter hoog, de iPhone laten vallen. Kan het toestel daar wel tegen?

[gv data=”oJQnbaNGCj0″][/gv]

Uiteraard is de iPhone 7 ook meteen getest op buigzaamheid en krassen.

[gv data=”0vYfAqEyGV0″][/gv]

En hoewel de iPhone officieel slechts spatwaterdicht is, kan dat bloggers niet weerhouden het toestel mee in zee te nemen.

[gv data=”CXeUrnQtoB4″][/gv]

Kan de iPhone 7 tegen koffie, alcohol en limonade?

[gv data=”3-DtMyn7jfo”][/gv]

Verzekeringsmaatschappij SquareTrade heeft een reeks testen gedaan en berekende van nieuwe telefoons de Breakabilityscore.

de breakability score van de iphone 7

Steve Abertnethy van SquareTrade: “Na het doorlopen van de test bestaat er geen twijfel over dat de iPhone 7 en 7 Plus niet bang zijn om een stukje te zwemmen. Wanneer het echter aankomt op het overleven van een val op de stoep, zien we geen verbetering. Gebroken schermen zijn nog steeds de belangrijkste oorzaak van smartphoneschade. Zowel Apple als Samsung heeft op dit vlak nog een hoop werk te doen.”

[gv data=”8WpA08OIsEI”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *