Hoe stevig is de nieuwe OnePlus 6? [video]

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6

Tijd voor een test.

De OnePlus 6 is nog maar net aangekondigd. Toch hebben sommigen de nieuwe smartphone nu al in handen. YouTuber JerryRigEverything bijvoorbeeld. In zijn nieuwste video voelt hij de OnePlus 6 aan de tand en kijkt de videomaker hoe stevig de nieuwe smartphone is.

Uit de test blijkt de OnePlus 6 een redelijk stevige smartphone te zijn. JerryRigEverything bekrast en buigt de smartphone. Ook test hij hoe het materiaal van de OnePlus 6 reageert op vuur. De telefoon komt positief uit de krastest en begint pas bij niveau zes daadwerkelijk krassen te vertonen. Al met al is de YouTuber aardig positief over de OnePlus 6. Zelfs het scherm weigert te breken als er flinke kracht op wordt uitgeoefend.

Alles over de nieuwe OnePlus 6 lees je in DIT artikel. Er is tevens een speciale Avengers-editie. Meer informatie over deze variant check je DAAR. De bevindingen van YouTuberJerryRigEverything kun je bekijken in de video die hij maakte. Het filmpje staat hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).